Långvarig spanska kurs

Effektivt & Kul lärande i Barcelona

Kontrollera kursens tillgänglighet

 
Genom att klicka på knappen nedan samtycker du till att få kommunikation via e-post / samtal / WhatsApp / SMS från Camino Barcelona Spanish School om detta program och andra relevanta program.
Startar på
Varje måndag 2024
Längd
Halvår (27 veckor):
Nästan ett år (40 veckor):
Hela året (48 veckor):
Kostnad för programmetmed 20% rabatt - endast begränsad tid
€3600 €2880
€5040 €4032
€6020 €4816
Ingår ej:
60 Euros 48 Euros registreringsavgift

Studera spanska språket och kulturen på heltid med oss

Gå med i världens bästa spanska fördjupningsprogram och tala som en lokalbo i slutet av din kurs, efter att ha njutit av hela inlärningsresan! Boka under de kommande 5 dagarna för att få 20% rabatt din spanska kurs (och valt boende)!

Vad ingår i din kurs?

Uppnå avancerade kunskaper i spanska och bygg upp det självförtroende du behöver för att nå dina akademiska och personliga mål

4 effektiva och roliga intensivlektioner i spanska per dag, 9:30-13:10, måndag till fredag

7 kulturaktiviteter per vecka, inklusive helger - för att ge dig extra träning på ett roligt sätt.

Daglig eftermiddagsklubb i skolans lokaler med en spansklärare för ytterligare självstudier.

Lägg till DELE-förberedelser för någon av våra långa kurser och klara din DELE-examen i slutet av din kurs

95% framgångsrika prov

Alla våra lärare är DELE-examinatorer och undervisar dig med DELE-examen i åtanke. Vi har också ett DELE-examenscenter där vi kör DELE- och spanska kulturella CCSE-examen varje månad! Så 95% av våra studenter klarar B2 DELE-examen under denna ettåriga kurs.

Hur vet jag vilken långsiktig kurs som passar mig bäst?
Välj morgonskursen om:
 • Du vill delta i intensiva morgonklasser, 9:30-13:10 måndag till fredag och få en snabb utveckling i ditt lärande.

 • Du kan ta ett sabbatsår för att bli lika redo att bo och arbeta i spansktalande länder som vilken spanjor som helst.

 • Du kan ägna hela din tid åt upplevelsen utan att arbeta eller lära dig något annat.

Välj eftermiddagskursen om:
 • Du vill delta i semi-intensiva eftermiddagskurser, 14:40-16:10 måndag till fredag och komplettera dem med konversationslektioner och självstudier med stöd.

 • Du måste arbeta eller studera något annat på deltid under din kurs (du kan fortfarande få visum om det är nödvändigt för detta program).

 • Du vill gå snabbt framåt med din inlärning och ändå ha tillräckligt med flexibilitet och ledig tid för att upptäcka Barcelona.

Välj kvällskursen om:
 • Du vill delta i semiintensiva kvällskurser, 16:20-17:50 måndag till fredag (och 18:00-20:00 två gånger per vecka) och få mer tid för självstudier.

 • Du måste arbeta eller studera något annat på deltid under din kurs (du kan fortfarande få visum om det är nödvändigt för detta program).

 • Du vill ha så mycket flexibilitet som möjligt när du lär dig spanska.

Varför välja en långtidskurs i spanska hos Camino?

Fördjupa dig i en ny kultur och skapa minnen som varar livet ut, allt medan du uppnår avancerade kunskaper i spanska

Långsiktig fördjupning
Du kommer att förstå och tala det spanska språket och den lokala kulturen i detalj och få gott om tid att utforska fantastiska Barcelona och hela Spanien på djupet.
Bredda dina kunskaper
Förbättra dina kunskaper i spanska ytterligare samtidigt som du tränar dina akademiska färdigheter. Ta kurser i specifika färdigheter i en rad olika ämnen, eller till och med få akademiska poäng från ett universitet, beroende på din kurs.
Internationella kontaktnät
Bygg upp ett internationellt kontaktnät och stärk ditt CV med erfarenhet av att kommunicera med människor från hela världen.

Programmoduler

Din startpunkt i denna kurs beror på din nuvarande nivå av spanska! Lärarna kommer noggrant att bedöma din nivå av spanska med ett muntligt nivåtest som kommer att ordnas före din ankomst. Om du är helt nybörjare kommer du att börja på A1-nivå.

Nivå: A1

I slutet av den här modulen kommer du kan förstå och använda vardagsuttryck som används mycket ofta samt enkla fraser som är avsedda att uppfylla omedelbara behov; du kan presentera dig själv och andra, fråga efter och ge grundläggande personlig information om din bostad, dina tillhörigheter och de människor du känner och du kan relatera på ett grundläggande sätt, när din samtalspartner talar långsamt och tydligt och är villig att samarbeta.

4 veckor: 80 timmar totalt, 20 timmar i veckan.

Nivå: A2

I slutet av den här modulen kommer du kan förstå fraser och uttryck som ofta används i samband med erfarenhetsområden som är särskilt relevanta för dig (grundläggande information om dig själv och din familj, inköp, intressanta platser, yrken etc.); du kan kommunicera i vardagliga situationer som inte kräver mer än enkelt och direkt utbyte av information om frågor som är kända eller vanliga och du kan på ett enkelt sätt beskriva aspekter av ditt förflutna och din miljö samt frågor som rör dina omedelbara behov.

4 veckor: 80 timmar totalt, 20 timmar i veckan.

Nivå: B1

I slutet av den här modulen kommer du kan förstå huvudpunkterna i tydliga texter och på standardspråk om de handlar om frågor som du känner till, vare sig det gäller arbete, studier eller fritid; du vet hur man hanterar de flesta situationer som kan uppstå under en resa genom områden där språket används; du kan producera enkla och sammanhängande texter om ämnen som du känner till eller som du har ett personligt intresse för och när du kan beskriva erfarenheter, händelser, önskningar och ambitioner, samt kortfattat motivera dina åsikter eller förklara dina planer.

± 10 veckor, 200 timmar totalt, 20 timmar i veckan

Nivå: B2

I slutet av den här modulen kommer du kan förstå huvuddragen i komplexa texter som behandlar både konkreta och abstrakta ämnen, även om de är av teknisk natur så länge de ligger inom ditt specialiseringsområde. Du kan interagera med modersmålstalare med en tillräcklig grad av flyt och naturlighet så att kommunikationen sker utan ansträngning av någon av samtalspartnerna och när du kan producera tydliga och detaljerade texter om olika ämnen samt försvara din ståndpunkt i allmänna frågor och ange för- och nackdelar med de olika alternativen.

± 12 veckor, 240 timmar totalt, 20 timmar i veckan

Nivå: C1

I slutet av den här modulen kommer du kan förstå ett brett utbud av omfattande texter och med en viss kravnivå, samt att känna igen i dem implicita betydelser; du vet hur man uttrycker sig på ett flytande och spontant sätt utan mycket uppenbara tecken på ansträngning för att hitta rätt uttryck; du kan göra en flexibel och effektiv användning av språket för sociala, akademiska och professionella ändamål, skriva välstrukturerade och detaljerade texter om ämnen av en viss komplexitet, visar en korrekt användning av mekanismer för organisation, artikulation och sammanhållning av texten.

20+ veckor, ± 400 timmar totalt, 20 timmar i veckan

Förberedelse för DELE A2-, B2- eller C1-examen

DELE-examensförberedelsekurser körs 4 veckor före varje DELE-examensdatum, måndag till torsdag, 18:00 - 20:00, 8 timmar per vecka. Kursen drivs av erfarna lärare, DELE-examinatorer. Du kommer att kunna sitta för din examen direkt vid examenscentret på vår skola, med dina lärare, DELE-examinatorer.

Bokar du nu får du
 • 20% rabatt för tidiga bokningar
 • 20 SPANSKA LEKTIONER per vecka
 • Kulturella aktiviteter dagligen
 • Daglig eftermiddagsklubb med spanska lärare

Vad kommer du att uppnå i denna kurs

I slutet av kursen kommer du att tala flytande spanska vilket kommer att ge nya möjligheter i ditt liv: oavsett om du planerar att resa bekvämt i något spansktalande land, bredda dina språkkunskaper för professionell tillväxt eller bara få bättre möjligheter att studera eller bo i Spanien.

 • Du kommer också att få Camino Attendance Certificate om du deltar i minst 80% av dina spanska klasser
 • Du kommer att få intyg för universitetspoäng om så krävs (du måste göra ett prov för det)
 • Du kommer att ta DELE-examensförberedelsekurs och delta i en DELE-examen för att få det officiella DELE-examenscertifikatet
Certifikat
Certifikat för närvaro: fram- och baksida
Certifikat för närvaro: fram- och baksida
Certifikat för prestation: fram- och baksida
Certifikat för prestation: fram- och baksida

Vilka är mina nästa steg?

Boka den bästa kursen för dig!
 • Välj den kurs du föredrar (Intensive Morning, Intensive Afternoon eller Intensive Evening) och välj en kurslängd.
 • Book the course by making a full payment
 • Bekräfta det startdatum du vill ha och ge dig själv tillräckligt med tid för att ordna allt och förbereda ansökan (vi rekommenderar att du ger dig själv minst 2 månader)
 • Få dokumenten från skolan.
Behöver du visum?
 • Begär dokument från vår skola: visumbrev, studieplan och betalningsbekräftelse.
 • brev, studieplan och betalningsbekräftelse. Se listan över dokument för visum på vår visa support page
 • Förbered de dokument som krävs och skicka in din ansökan.
Ankomst till kursen
 • Om du bokar boende, informera oss om din ankomsttid till Barcelona så att vi kan ordna allt åt dig.
 • Du kan använda flygbussen för att komma till stadens centrum eller ordna en flygplatstransfer med oss.

Boka 4 veckors boende

De 4 veckorna räcker för att hitta ditt egna boende eller förlänga det boende du redan har.

Dessutom, om du behöver visum: Spanska viseringsmyndigheter i alla länder kräver vanligtvis att studenter visar att de har bokat boende åtminstone för den första månaden av sin vistelse utomlands. Detta är ett av villkoren för att beviljas ett studentvisum. Av denna anledning väljer många av våra långtidsstudenter att boka boende i vårt boende på plats under de första 4 veckorna av sin vistelse medan de letar efter sitt långsiktiga boende och för att dra nytta av fördelarna med att bo på plats i centrala Barcelona (ligger bara 10 minuter från Plaça de Catalunya).

 • På plats lägenheter
 • Värdfamiljer
Våra på plats lägenheter
Våra standard lägenheter
Våra värdfamiljer

Vi uppmuntrar till tidiga anmälningar. Platserna fylls snabbt!

KOLLA TILLGÄNGLIGHET