Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Arbetslivserfarenhet/praktikplats i Barcelona


Arbetslivserfarenhet/praktikplats:

Varje år erbjuder vi ett begränsat antal praktikplatser på vår skola i Barcelona.

Denna praktikplats som receptionist/marknadsföringsassistent involverar uppgifter som att sköta om receptionen och hjälpa studenterna, ta hand om telefonsamtal och e-post, vissa marknadsföringsuppgifter och andra administrativa arbetsuppgifter som är involverade i att driva en skola.

Som receptionist/marknadsföringsassistent behöver du ha en hög nivå på dina spanska språkkunskaper och du ska kunna behärska det engelska språket väl. Kunskap inom andra språk som tyska, franska, svenska, holländska eller italienska är användbara men inte nödvändiga.

En receptionist/marknadsföringsassistent på vår språkskola måste vara vänlig, social och ha ett gott uppförande till studenter och kollegor. Du bör även vara extremt professionell, seriös och pålitlig i ditt dagliga arbete.

Följ denna länk om du vill ha mer information om denna praktikplats.

Praktikplatsen:

“Jag heter Rosanna och jag är en italiensk student från Rom. Jag gör just nu min praktik på Camino Barcelonas Spanska Språkskola. Tyvärr har jag bara två månader kvar och jag tycker att det är väldigt tråkigt eftersom det har varit en helt underbar upplevelse. Jag har inte bara träffat nya vänner, jag har också lärt mig mer om Spanien och de spanska traditionerna.”

”Det är synd att praktiken snart är över för jag trivs så bra i Barcelona och mitt arbete på skolan går som på räls. Detta är en praktikplats som jag varmt rekommenderar.”

Tack Camino!
Rosanna

Läs mer >>

Om du är intresserad av en praktikplats med oss på vår skola i Barcelona eller om du har några frågor. Tveka inte att kontakta oss.
Camino Barcelona sites:
  Work placement at Camino Spanish language school
  Practicas en Barcelona
  Work experience/internship a Barcellona
  Berufspraktikum in Barcelona
  Werkervaring/stage in Barcelona
  Stage en entreprise Barcelone.
  Estgio na nossa escola de Espanhol Camino

 Villkor och bestmmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska sprkkurser i Barcelona