Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Våra spanska språkkurser i Barcelona

Att studera en språkkurs i ett land där språket som du vill lära dig naturligt talas är självklart det bästa sättet att lära sig ett språk på. Med hjälp av våra erfarna och högt utbildade lärare, som ursprungligen är från Spanien, kommer du snabbt att lära dig spanska under dina spanskalektioner. Det kommer att finnas många andra tillfällen där du också kan öva på dina spanskakunskaper, både på Barcelonas gator och om du bor med en spansk värdfamilj.  

För mer information om våra spanska språkkurser, klicka på länkarna nedan.

Antal studenter i varje klass

Våra spanska språkkurser har ett maximalt antal studenter på 10 stycken i varje klass och med ett genomsnitt på ungefär 7. Detta ger dig fördelar som att du får mer individuell hjälp av din lärare.

Våra lärare

Alla lärare på vår spanska skola i Barcelona är ursprungligen från Spanien. De har en universitetsexamen och de är speciellt utbildade i att lära ut spanska som ett utländskt språk. Med deras kunskaper och erfarenhet kommer de att se till att du lär dig så mycket som möjligt under din tid på vår språkskola i Barcelona. Våra lärare vet hur man gör det roligt att studera spanska och de kommer att göra allt för att du ska tycka om och njuta av din spanska språkkurs.

Nivåtest

Du behöver inte oroa dig över den nivå som du har på dina spanska språkkunskaper. Det finns speciella datum när nybörjarkurserna startar och alla andra studenter måste ta ett test på sin första dag i skolan, för att se till att de blir placerade i en klass som har den rätta svårighetsgraden på språket.

Vårt kulturella program

Vi anordnar också ett omfattande kulturellt program med guidade turer, utställningar och andra aktiviteter. Detta gör att du får tillfälle att verkligen fördjupa dig i den spanska kulturen och i det spanska språket. Här kan du träffa nya vänner och njuta av din tid i Barcelona.

Om det är något som du undrar över eller om du har några frågor om våra spanska språkkurser, tveka inte att kontakta oss.

Följ denna länk för att kolla upp tillgängligheten på våra kurser.


Camino Barcelona sites:
  Spanish course Barcelona.
  Nuestros cursos de espanol en Barcelona!
  I nostri corsi di spagnolo a Barcellona!
  Unsere Spanischkurse in Barcelona
  Onze cursussen Spaans in Barcelona!
  Cours d’espagnol à Barcelone.
  Curso de Espanhol em Barcelona. Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona