Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Klubb 50 Spanskakurser för mogna studenter


Om kursen (2017):

Du kan lära dig ett språk i alla åldrar! Denna spanska kurs är idealisk för mogna studenter och seniorer som vill lära sig spanska språket, oavsett om de är kompletta nybörjare eller redan har spanska kunskaper. En rad kulturella aktiviteter och utflykter ingår i kurspriset. Kursen hålls på morgonen och består av 20 spanska lektioner per vecka (4 lektioner per dag). Vi placerar normalt Club 50 + studenter i en grupp tillsammans. Om din spanska nivå är mycket annorlunda än andra studenter i Club 50+, kan vi dock placera dig i en grupp med andra vuxna studenter.

Club 50 välkomstdrinkar
Club 50+ studenter med andra nya studenter på våra välkomstdrinkar
Club 50 middag
Club 50+ studenter njuter av middag med sin lärare Pedro

Om aktiviteterna (2017):

Vi organiserar aktiviteter för studenter på kursen, så du kommer att socialisera med studenter i samma ålder. De organiserade aktiviteterna inkluderar ett brett utbud av händelser som guidade promenader genom olika distrikt i Barcelona, middag i en typisk katalansk restaurang, kvällsvandringar med lärare, besök på modernistiska byggnader i Barcelona, Gaudis Sagrada Familia eller Parc Güell, Vinprovning eller annan aktivitet.

Om kursen (2018):

Våra intensiva spanska kurser är utformade för vuxna elever i alla åldrar. Eftersom över 35% av eleverna på våra intensiva kurser är 30 år eller äldre och 15% är 50 år eller äldre är dessa kurser perfekt lämpade för elever i 50-, 60-, 70-talen och mer mogna.

Faktum är att de flesta av våra mogna studenter över 50 år redan väljer våra intensiva spanska kurser, i stället för våra spanska kurser i Club 50 +. Vi har därför beslutat från och med 2018 att inte längre erbjuda en separat Club50 + kurs.

Om du är en mogen student på 50 år eller längre, är vår Intensive, Intensive Plus Conversation och Super Intensive Courses idealiska för dig.

Vänligen anmäla dig till en av dessa kurser, eftersom de är avsedda för vuxna studenter i alla åldrar, inklusive studenter i åldern 50 år och äldre. Du hittar många elever i din ålder i vår skola, oavsett startdatum du väljer.

Du kan börja på varje måndag på året, för några veckor! Valet är ditt.

Vi hoppas verkligen att du väljer att studera på Camino Barcelona och vi ser fram emot att välkomna dig till vår skola 2018.

Tveka inte att kontakta oss kontakta oss om du har några frågor!

Titta på andra studenters erfarenheter.

Alla våra lärare är fullt kvalificerade och har gedigen erfarenget att ge lektioner till utländska studenter.

Studenterna får genomgå ett spanskatest innan de börjar kursen och placeras i en grupp som passar deras språknivå.

Eftermiddagsklubben

Om du vill kan du gå gratis på vår eftermiddagsklubb (10 timmar per vecka, från 16:00 till 18:00 måndag till fredag), där du kan öva dina färdigheter i spanska tillsammans med en lärare tillgänglig för att hjälpa dig vid behov.

Kursinformation (2017)Nivåer: Elementära (Al) och intermediära (B2)
Vilka dagar i veckan: Måndag till Fredag (Förutom helgdagar)
Lektioner per vecka: 20
Lektioner per dag: 4
Lektionernas längd: 50 minuter
Maximalt antal studenter per klass: 10 (Vanligtvis: 7)
Schema: Schemat:
09.30 – 13.10 (rast inkluderat)

Startdatum: 7 och 14 Mars; 24 April och 2 Maj; 31 Oktober och 7 November 2016
Varaktighet: 1 eller 2 veckor, beroende på startdatum
Böcker: kostar €35 att köpa (eller €5 per vecka, för att låna) per nivå
Allmänna helgdagar: Helgdagar år 2019:
Januari: 1, april: 19, 22, mei: 1, juni: 10, 24, augustus: 15, september: 11 & 24, oktober: 12, november: 1, december: 6, 25 & 26

Skolan kommer att vara stängd under dessa dagar. Lektioner som har gått förlorade under dessa dagar, kommer inte att bli ersatta.


Club 50+ Kurspriser för 2017, inklusive 60 € registreringsavgift:


1 veckor
2 veckor
€355
€650

Kurspriserna inkluderar spanska lektioner, provning, deltagande och prestationsbevis, samt alla de dagliga händelserna i vårt aktivitetsprogram för klubbar 50+ studenter.

Paella aktivitet med klubb 50 studenter
Vinter Paella Aktivitet på soltak terrasser med Club 50 studenter

Totala priser för kurs och boende:

Om du är intresserad av en spansk kurs med boende på plats i ett enkelrum med eget badrum, besök vår prissida eller i en av våra spanska värdfamiljer, var vänlig besök vår prissida för att ta reda på priset . Vänligen använd vår sida för att göra din bokning.

Vill du välja en kurs med 25 lektioner per vecka?

Om du letar efter en mer intensiv kurs kan du välja vår super intensivkurs eller en intensiv samt konversationskurs (båda 25 lektioner per vecka). Det är inte ett problem att kombinera dessa lektioner med Club 50-aktiviteterna. .Fler spanska språkkurser i Barcelona:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra spanska språkkurser.

Klicka på denna länk om du vill ha mer information om tillgänglighet på våra språkkurser.


Camino Barcelona sites:

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona