Hitta ett pris med 15% Off

Varför välja Camino Barcelona Spanska Språkskola?

Camino Barcelona grundades 2006 och är nu en av de största spanska språkskolorna i hjärtat av Barcelona med över 30 rymliga klassrum och många områden för självstudier i en modern och vacker byggnad. Alla våra klassrum är stora, fulla av ljus, välutrustade och luftkonditionerade.

Som expert på spanskundervisning har Camino belönats med den högsta nivån av Cervantes-ackreditering och fungerar som ett av de största examinationscentra i Spanien för officiella spanska språk- och kulturexamen, DELE och CCSE.

Våra spansklektioner är dynamiska och engagerande, ledda av ELE (Español como Lengua Extranjera) kvalificerade modersmålslärare i spanska som är konsekvent motiverade, vilket gör varje inlärningsaktivitet både effektiv och behaglig.

Vi erbjuder 7 kulturella aktiviteter per vecka, alltid med en spansklärare, där du kan träffa elever från olika länder och öva på din spanska. Dessutom kan du delta i vår eftermiddagsklubb varje dag från 16:30 till 17:30 i skolans lokaler, där du kan ställa en fråga till en lärare eller få extra övning inom det område du behöver - lyssna, läsa, skriva, tala eller läxhjälp. Vi har också tre byggnader med lägenheter för våra elever, alla bara 2-6 minuters promenad från skolan.

Varför välja att studera spanska hos oss?
Det finns många fördelar med att gå med i vår skola

01

Högsta standard för undervisning

Vi undervisar på ett mycket omfattande, exceptionellt kommunikativt, effektivt och samtidigt mycket roligt sätt, så att våra elever kan uppnå sina inlärningsmål på kortast möjliga tid.

Vi arbetar endast med mycket motiverade och erfarna modersmålslärare i spanska som har en universitetsexamen plus ett ELE-lärarcertifikat (lärare i spanska som främmande språk). Alla våra lärare genomgår en omfattande test- och utbildningsprocess inom vårt företag. Denna process säkerställer att deras undervisning färdigheter utvärderas noggrant för att uppfylla våra höga standarder och att de fullt ut behärskar vår undervisningsmetodik.

Majoriteten av våra lärare har många års erfarenhet och är också certifierade av Cervantes-institutet som DELE-lärare och kan ge förberedelser på högsta nivå för DELE-examen - det mest prestigefyllda och internationellt erkända spanska språkdiplomet.

Vår unika undervisningsmetodik kombinerar de mest framgångsrika, verifierade och allmänt accepterade teknikerna, vilket gör den till en av de bästa på marknaden. Den är mycket modern och rolig, med betoning på daglig kommunikation och modern språkanvändning.

02

Program för fördjupande kulturella aktiviteter

Vi erbjuder aktiviteter varje dag i veckan, måndag till söndag, alltid med en lärare, vilket bidrar till en fullständig fördjupning i den genuina spanska kulturen.

Aktiviteterna är bland annat guidade eftermiddagsutflykter till olika delar av Barcelona, paellamatlagning, vinprovning eller salsakvällar på skolans terrasser, nattvandringar, cykelturer, båtturer, flamenco- eller salsakonserter inomhus, besök på den berömda Boquería-marknaden, modernistisk rutt för att se Gaudìs byggnader, heldagsutflykter i vackra städer utanför Barcelona och mycket mycket mer, där de flesta är gratis eller billiga.

Att delta i våra aktiviteter kommer att öka din inlärning väsentligt eftersom det är känt att man också lär sig språket genom att kontinuerligt få höra det samt att använda det utanför skolan.

03

Eftermiddagsklubben

Stärk dina spanska färdigheter inom alla områden med vår kostnadsfria Afternoon Club, tillgänglig måndag till fredag från 16:30 till 17:30.

Få upp till 5 timmars extra träning i veckan med en lärare som hjälper dig personligen inom det område du vill fokusera på - grammatik, tala, lyssna, läsa, skriva, läxhjälp, förberedelse inför prov etc.

Tillgång till många extra material för att hjälpa dig att lära dig språket: Spanska Filmer, tidningar, böcker eller inlärningsaktiviteter på Internet.

04

Högsta nivån av Cervantes-ackreditering

Vår skola ligger i en modern, vacker byggnad med över 30 rymliga klassrum och många studieområden. Vi är också ett officiellt DELE- och CCSE-examenscenter.

Vår skola är ackrediterad av Cervantes Institute, vilket garanterar officiellt erkännande, högkvalitativa spanska kurser, allmänt erkända kurscertifikat både i Spanien och utomlands och behörighet för studentvisumprogram.

Vi tillhör topp 5% av spanska språkskolor och får högsta betyg från Cervantes Institute för vårt studieprograms effektivitet, lärarnas kvalifikationer, skolans faciliteter, kundservice och ständiga förbättringar av alla avdelningar på skolan baserat på elevernas prestationer, erfarenheter och åsikter.

05

Det största utbudet av studentbostäder i Barcelona

Camino erbjuder det största urvalet av delade studentlägenheter och är den enda skolan i Barcelona som erbjuder boende på plats Camino Campus.

Vårt Camino Campus ligger bara cirka 150 meter från skolan och har 12 välutrustade lägenheter och omfattande terrasser på taket med solstolar.

Varje lägenhet på vårt Camino Campus är luftkonditionerad, nyrenoverad och har all nödvändig utrustning i varje rum och i det gemensamma området för en bekväm vistelse, inklusive fullt utrustade kök, vardagsrum med TV, moderna kök och veckostädning med medföljande handdukar och sängkläder.

För dem som föredrar att bo utanför anläggningen är våra Standard Shared Apartments ett populärt val, med hög levnadsstandard, fullt utrustade rum, kök och de gemensamma utrymmen, och många av lägenheterna har tillgång till stora terrasser.

Vi samarbetar också med mer än 40 spanska värdfamiljer för att säkerställa att eleverna har alla sina behov uppfyllda och att de kommer att bo med trevliga, utbildade och hjälpande lokalbefolkningen, de flesta inom 2-20 minuters gångavstånd från skolan.

Vad våra studenter säger
Dale Friel
Dale Friel

Jag deltog i kvällskursen i 2x12 veckor och det var verkligen kul! Alla lärare jag hade var extremt trevliga och inskrivningen var verkligen smidig! Personalen var verkligen hjälpsamma med alla mina frågor och jag lärde känna massor av trevliga människor från hela världen som jag fortfarande är vän med nu. Jag kan rekommendera det till alla!

Recensionsvideo från en av Camino-studenterna