Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Spanska värdfamiljer


Att bo med en spansk värdfamilj är det bästa alternativet för studenter som vill lära sig så mycket spanska som möjligt under sin vistelse i Barcelona. För samtidigt som du studerar en spansk språkkurs kan du fördjupa dig i det spanska språket och få en inblick i en spansk familjs vardag.

Trots att katalanska används av stora delar av befolkningen i Barcelona, talar våra spanska värdfamiljer bara standardspanska, kastilianska med våra studenter.

Om det på något sätt skulle visa sig att du som student inte trivs hos din värdfamilj under din språkresa i Barcelona, kan du utan några frågor byta familj.

 


Läge: Alla våra värdfamiljer är belägna max. 20 minuter från vår skola, med allmänna transportmedel. Vissa värdfamiljer är även belägna inom gångavstånd till vår skola.
Typ av rum: Enkelrum och delade dubbelrum (med två sängar) .
Måltider: Du kan välja ”bed & breakfast”, halvpension (frukost och ett mål/dag) eller helpension (tre mål/dag).
Ankomst/avresa: De flesta av våra studenter flyttar in hos sina värdfamiljer på söndagen innan deras språkkurs startar och flyttar ut på lördagen efter det att kursen har avslutats. Du kan ibland flytta in en dag tidigare eller flytta ut en dag senare. Då tillkommer en extra kostnad.
Nycklar: Varje student får en nyckel av sin värdfamilj när de anländer.
Deposition: Ingen deposition krävs hos värdfamiljer.
Övrigt: (i) I vissa av våra värdfamiljer finns det till en extra avgift privat bardrum att tillgå.
(ii) Om vänner, gifta par eller en pojkvän/flickvän vill dela ett rum hos en av våra värdfamiljer, går detta oftast att ordna.
(iii) Sängkläder finns att tillgå, men inte handdukar.
(iv) Värdfamiljerna står för en tvätt av kläder varje vecka.

Om du önskar att bo i ett delat rum, men reser ensam, kan du boka en del i ett delat dubbelrum och du kommer då att få dela det med en annan student av samma kön som du, men som talar ett annat språk. Vi försöker alltid att placera studenter av samma ålder i samma rum.

Om du vill boka in en extra natt eller om du vill dela boendet med en vän eller en släkting som inte ska läsa en spansk språkkurs på vår skola, meddela oss detta.

Om du har några speciella behov när det gäller mat, om du har några allergier eller om du har några sjukdomar som du vill att din värdfamilj ska veta om, meddela oss även detta.

Det kan ibland hända att det bor två studenter samtidigt hos en värdfamilj. Vi försöker alltid att se till att de inte kommer från samma land eller att de talar samma språk, om det inte finns speciella önskemål om att studenten vill bli placerad i samma familj som en vän eller en släkting.

Våra värdfamiljer kan vara gifta/ogifta par, ensamstående personer med eller utan barn. Meddela oss om du har några speciella önskemål. Det är väldigt viktigt för oss att våra studenter trivs i sitt boende.

Alla våra spanska värdfamiljer är individuellt utvalda av oss och personal på vår skola besöker familjerna för att avgöra om de är lämpliga som värdfamiljer. Våra värdfamiljer ger alla våra studenter en välkomnande och behaglig miljö och vi kollar alltid upp med våra studenter så att de trivs och mår bra i sitt boende. Om det på något sätt skulle visa sig att du som student inte trivs hos din värdfamilj, kan du utan några frågor byta familj.

Om du, efter att du har läst igenom informationen om våra spanska värdfamiljer i Barcelona, har frågor om vilken typ av boende som skulle passa dig bäst, tveka inte att kontakta oss. Det är väldigt viktigt för oss att du som student trivs med ditt boende under din spanska språkkurs.

Klicka på denna länk om du vill ha mer information om tillgängligheten på våra spanska språkkurser.


Camino Barcelona sites:
  Spanish host families in Barcelona.
  Familias espanolas de acogida
  Famiglie ospitanti spagnole
  Spanische Gastfamilien
  Spaanse gastgezinnen
  Les familles hôtesses en Espagne.
  Famílias de Acolhimento espanholas em Barcelona.

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona