Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Superior studentboende på skolområdet


Om du letar efter ett studentboende av allra högsta standard, med ingående måltider, beläget i samma byggnad som vår skola, precis i Barcelonas centrum, då är vår Högkvalitativa studentbostad ett bra alternativ för dig.

Studentbostaden är belägen på våningarna precis ovanför skolan, så vägen till skolan varje dag, är endast ett par trappsteg ner eller i annat fall, en kort hisstur!

I varje studentrum ingår FRI trådlös Internettillgång plus luftkonditionering.

Alla studenterna vid studentbostaden studerar även spanska vid vår skola. Utöver boendet, kommer du även att bli serverad 2 mål varje dag eller bed&breakfast (frukost), beroende på val.

I köket kan du även koka kaffe och te eller laga till något att äta. Vid den Högkvalitativa studentbostaden, kan du välja att bo i enkelrum, dubbelrum (två sängar) eller i ’dubbelrum endast för en person’. Att bo dessa dubbelrum betyder att du har ett dubbelrum (villket är mycket större än ett enkelrum), endast för dig.

Om du bor i ett dubbelrum (två sängar), kan du dela detta rum med en vän eller vår skola kan annars placera en annan student i samma rum som dig, som ni kommer att dela.

I varje studentbostad finns 2 badrum, 3 sovrum och ett vardagsrum med platt-tv.

Studentbostaden erbjuder även rum med privata badrum och många av rummen har balkong. På studentbostadens tak finns en stor solterrass, som studenterna kan använda under sin lediga tid.

Vår studentbostad vid skolan är det perfekta valet, om du vill bo i Barcelonas centrum, bli serverad måltider och om du inte vill ha någon resväg till och från skolan varje dag!

Internettillgång:

Fri trådlös Internettillgång i varje rum.

Placering:

Studentbostaden är belägen på våningarna ovanför vår skola.

Rumstyp:

Enkelrum och delade dubbelrum, såväl som privata badrum. Du kan även välja  ‘dubbelrum för endast en person’, vilket betyder att du bor i ett dubbelrum (ganska stort rum) endast för dig.

Måltider:

Du kan bli serverad ‘bed and breakfast‘ (frukost) eller ‘half board‘ (2 måltider varje dag).

Ankomst/avfärd:

Studenter anländer vanligtvis till sitt boende på söndagen innan kursstart och beger sig av på lördagen efter kursens slut. Dock är det ofta möjligt att anlända en dag tidigare eller bege sig av en dag senare, men naturligtvis tillkommer en extrakostnad för dessa nätter.

Nycklar:

Vid sin ankomst, blir varje student tilldelad nycklar till studentbostaden.

Depositionsavgift:

En depositionsavgift på 250 euro som täcker eventuella skador som åsakas i samband med boendet, betalas vid ankomsten. Denna depositionsavgift betalas tillbaka till dig vid slutet av vistelsen, såvida du inte har förstört något.

Notera:

(i) Om vänner, ett gift par eller pojk/flickvänner önskar dela ett rum i studentbostaden, är detta normalt sett möjligt.
(ii) Sängkläder och handdukar ingår.
(iii) Du kan boka en säng i ett dubbelrum, även om du reser ensam. Skolan kommer då att placera en annan student i samma rum som dig, som du kommer att dela boende med.Om du skulle vilja ha ett stort rum endast för dig själv, kan du be om ett dubbelrum endast för en person.

Om du önskar, kan du även få ett privat badrum.

Den Högkvalitativa studentbostaden vid skolan har nyligen totalrenoverats och här ingår platt-tv i varje vardagsrum, samt ett kök med möjlighet att laga till lättare måltider.

Denna studentbostad är ett ypperligt val om du skulle vilja ha ett boende av hög standard, i närheten av skolan och precis i Barcelonas centrum.

Studentbostaden är även mycket populär för sin solterrass på taket, där studenterna kan slappna av och träffa vänner.

Vi lägger stor vikt på att du ska bli hitta ett boende som passar dig perfekt, samt göra din vistelse så trivsam som möjligt. Därför, tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Följ den här länken för att kontrollera tillgängligheten på någon av våra kurser eller boendealternativ. Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona