Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Standard studentboende


Att bo i ett studentboende under din språkresa i Barcelona är ett perfekt val om du vill bo tillsammans med andra studenter, men inte vill bo i en spansk värdfamilj eller i en delad lägenhet. I ett studentrum, delar du oftast boende med spanska studenter eller med andra internationella studenter.

Du kan välja att bo i ett enkelrum eller i ett delat dubbelrum, med två sängar. Vissa studentboenden har även rum som tre personer kan dela. Alla dessa lägenheter erbjuder halvpension (frukost, plus en annan måltid). Ibland kan man även få bed & breakfast, eller helpension ( tre mål mat om dagen). Till skillnad från våra standardlägenheter, finns här inga möjligheter att själv laga mat.

Våra standard studentboenden i Barcelona är alla belägna antingen inom gångavstånd från skolan eller maximalt 20 minuter från skolan med allmänna transportmedel.

Du kan också välja att bo i vårt egna "Caminos Superba Studentboende" där du får lite högre standard på boendet och där du bor i centrala Barcelona och bara tio minuters gångväg från vår spanska språkskola.

Läge: Alla våra studentrum är belägna max. 20 minuter från vår skola med allmänna transportmedel. Vissa studentrum är belägna inom gångavstånd till vår skola.
Typ av rum: Enkelrum och delade dubbelrum (med två sängar)
Måltider: Du kan välja bed & breakfast, halvpension (frukost och ett mål mat/dag) eller helpension (3 mål/dag).
Ankomst/avresa: Större delen av våra studenter flyttar in i sitt studentrum på söndagen innan deras språkkurs startar och flyttar ut på lördagen efter det att kursen har avslutats. Du kan i mån av plats flytta in en dag tidigare eller flytta ut en dag senare. Då tillkommer en extra kostnad.
Nycklar:
Deposition: En deposition på €100 krävs, som du betalar till skolan efter det att du anlänt till Barcelona. Depositionen betalas tillbaka till dig, om inget har försvunnit eller fördärvats i studentrummet, innan du avslutar din kurs.
Övrigt: (i) I vissa av våra studentboenden finns det rum för tre personer att tillgå.
(ii) Om vänner, gifta par eller en pojkvän/flickvän vill dela ett rum, går detta oftast att ordna.
(iii) Sängkläder finns att tillgå.
(iv) Handdukar ingår inte, ta med egna.
(v) För studentrum som är bokade mellan den 9:e juni och den 9:e september tillkommer en extra kostnad på €40 per vecka.

Om du önskar att bo i ett delat rum men reser ensam, kan du boka en del i ett delat dubbelrum och du kommer då att få dela det med en annan student som har samma kön som du och det kan vara en internationell student eller en spanjor/spanjorska. 

Om du vill boka in en extra natt eller om du vill dela boendet med en vän eller en släkting som inte ska läsa en spansk språkkurs på vår skola, meddela oss detta.

Om du har några speciella behov när det gäller mat, om du har några allergier eller om du har några sjukdomar som du vill att ditt studentboende eller vi ska veta om, meddela oss detta. 

Vi kollar alltid upp med våra studenter så att de är nöjda med sitt boende. Om studenten, på grund av olika orsaker, inte trivs i sitt boende kommer vi att göra allt vi kan för att rätta till det.

Om du har frågor om vilken typ av boende som skulle passa dig bäst, tveka inte att kontakta oss. Det är väldigt viktigt för oss att du som student trivs med ditt boende under din spanska språkresa.

Klicka på denna länk om du vill ha mer information om tillgängligheten på våra spanska språkkurser och vårt boende.


Camino Barcelona sites:
  Student Residences in Barcelona.
  Residencias de estudiantes
  Residence per studenti
  Studentenwohnungen
  Studentenhuizen
  Résidence étudiante à Barcelone.
  Residências de Estudantes em Barcelona.

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona