Spanish School in Barcelona Escuela de espanol en Barcelona �cole espagnol Barcelone Spanisch Schule Barcelona, Spanien Imparare lo spagnolo a Barcellona Spaanse taalschool in Barcelona Studera spanska i Barcelona Aprender Espanhol em Barcelona 在巴塞罗那学习西班牙语! Школа испанского в Барселоне, Испания.

Google translate
Boka / Priser
Kontakta oss
Camino Barcelona
Calle Comte d� Urgell 78
08011
Barcelona
Spanien
Fr�n Europa :
0034 93 467 85 85
Fr�n USA/Kanada:
011 34 93 467 85 85
CIF: B63558910
E-post:- info@caminobarcelona.com
Ring oss p� Skype
Skype Me�!

Privata studiolägenheter


Sovrummet i en av våra privata studiolägenheter
Sovrummet i en av våra privata studiolägenheter
För våra studenter som vill bo i ett eget boende och som inte vill dela boende med andra studenter eller bo med en värdfamilj kan vi arrangera boende i privata studiolägenheter.

Dessa studiolägenheter är fullt utrustade med ett kitchenett, privat badrum, TV och en tvättmaskin och de erbjuder ett boende med hög standard och självhushåll. Lägenheterna passar för en eller två personer, men de är tyvärr ganska dyra i förhållande till andra boendealternativ.

Vanligtvis har våra studiolägenheter bara en säng, men ibland kan det även finnas två sängar i varje lägenhet och några lägenheter har en dubbelsäng.

Studiolägenheterna är belägna i centrala Barcelona med gångavstånd till skolan eller inom 20 minuters avstånd med Barcelonas allmänna transportmedel.


Läge: Alla våra studiolägenheter är belägna max. 20 minuter från vår skola med allmänna transportmedel. Vissa är belägna inom gångavstånd till vår skola.
Typ av rum: Studiolägenhet för en eller två personer.
Måltider: Inga måltider är inkluderade. Studenter i studiolägenheter lagar all sin mat.
Ankomst/avresa: De flesta av våra studenter flyttar in i de privata studentlägenheterna på söndagen innan deras språkkurs startar och flyttar ut på lördagen efter det att kursen har avslutats. Du kan ibland flytta in en dag tidigare eller flytta ut en dag senare. Då tillkommer en extra kostnad.
Nycklar: Varje student får en nyckel när de anländer.
Deposition: En deposition på €200 tillkommer som du betalar när du anländer till Barcelona. Depositionen betalas tillbaka till dig om inget har försvunnit eller fördärvats i studiolägenheten innan du avslutar din kurs.
Övrigt: (i) Om vänner, gifta par eller en pojkvän/flickvän vill dela en privat lägenhet, går detta oftast att ordna.
(ii) Sängkläder finns att tillgå, men inte handdukar.

Ett kök i en av våra studiolägenheter
Ett kök i en av våra studiolägenheter

Om du vill boka in en extra natt eller om du vill dela ditt boende med en vän, släkting eller en pojkvän/flickvän som inte ska läsa en spansk språkkurs på vår skola, meddela oss detta.

Om du har några allergier eller om du har några sjukdomar som du vill att vi ska veta om, meddela även oss detta.

Vi kollar alltid upp med våra studenter så att de är nöjda med sitt boende under sin språkresa i Barcelona. Om studenten, på grund av olika orsaker inte skulle trivas i sitt boende, kommer vi att göra allt vi kan för att rätta till problemen.

Vi kan tyvärr inte ge dig ett exakt pris för våra privata studiolägenheter, alla är olika i utseende och de skiljer i pris, förrän du har bestämt mellan vilka datum du vill läsa din spanska språkkurs. När du bokar din språkresa, meddela oss om du vill ha en studiolägenhet för en eller två personer så att vi kan tala om för dig vilka studiolägenheter som är lediga och hur mycket de kostar. Dessa privata studiolägenheter är tyvärr ganska dyra och de kostar oftast per dag och kostnaden ligger ungefär på samma nivå som ett bra hotellrum.

Badrummet i en av våra studiolägenheter
Badrummet i en av våra studiolägenheter

Därför rekommenderar vi de flesta studenter som vill bo i en lägenhet att bo i en av våra delade studentlägenheter. Detta eftersom det är ett billigare boendealternativ och lägenheten delas med spanjorer eller andra internationella studenter.

Om du, efter att du har läst igenom informationen om våra privata studiolägenheter i Barcelona, har frågor om vilken typ av boende som skulle passa dig bäst, tveka inte att kontakta oss.

Det är väldigt viktigt för oss att du som student trivs med ditt boende under din spanska språkresa och vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Klicka på denna länk om du vill ha mer information om tillgänglighet på våra spanska språkkurser och vårt boende.


Camino Barcelona sites:
  Private studio apartments in Barcelona.
  Apartamentos-estudios privados
  Appartamenti-Studio privati
  Private Studioappartements
  Privestudio's
  Studios individuels à Barcelone.
  Apartamentos estúdio privados em Barcelona.

 Villkor och bestämmelser : Integritetspolicy : Kontakta oss : Sajtöversikt
© 2022 Camino Barcelona 
Studera spanska i Barcelona : Boende i Barcelona : Spanska språkkurser i Barcelona